Cirkelfys digitalt live via Zoom gr1 må

Lågintensiv cirkelfys sittandes på stol med fokus på rörlighet, stretch och styrka

Måndag 20 Nov 2023

17:30 - 18:15
400,00
stoltrana

Cirkelfys - digitalt live via Zoom grupp 1 måndagar

 • Tider Grupp 1: måndagar kl. 17:30 – 18:15 och Grupp 2: torsdag 17.30-18:15
 • Startdatum Grupp 1 måndag: 4 september - sedan följande måndagar till den 20 november (12 ggr.)
  Startdatum Grupp 2 torsdag: 7 september - sedan följande torsdagar till den 23 november (12 ggr.)
 • Var: Digitalt via Zoom
 • Innehåll grupp 1: Lågintensiv cirkelfys sittandes på stol med fokus på rörlighet, stretch och styrka. Vi vet att man under cellgiftsbehandlingen tappar mycket muskelmassa varför träning just är en viktig del, även efteråt då många går på antihormonell behandling. Även att hålla igång cirkulationen i kroppen.
  Vissa medlemmar efterfrågar en mer lågintensiv träning. Därför erbjuder vi två tillfällen i veckan, måndagar och torsdagar. Du får tillgång till två klasser i veckan och betalar fortsatt endast för en klass i veckan. På måndagspasset gör vi lättare styrkeövningar sittandes på stol samt stretchövningar. 
 • Innehåll grupp 2: Vi vet att man under cellgiftsbehandlingen tappar mycket muskelmassa varför träning just är en viktig del, även efteråt då många går på antihormonell behandling. Även att hålla igång cirkulationen i kroppen. Vissa vill stärka kroppen mer och träna lite hårdare. Därför erbjuder vi två tillfällen i veckan, måndagar och torsdagar. Du får tillgång till två klasser i veckan och betalar fortsatt endast för en klass i veckan.
 • Pris: 400,00 kr./termin
 • Anmälan senast 17/8 via nedanstående länk
  Grupp 1 Må. kl. 17:30. Lättare styrkeövningar sittandes på stol samt stretchövningar. www.sensus.se/cirkelfys-lagintensiv
  Grupp 2 To. kl. 17:30 Vissa vill stärka kroppen mer och träna lite hårdare www.sensus.se/cirkelfys-medelintensiv
 • Kontakt: Kristin Pallman 070-731 83 99

Bli medlem

Bli medlem

Om Moa-Lina

Om Moa-Lina