Om Moa-Lina

Välkommen till Moa-Lina!

Ingen ska vara ensam i sin utredning om eventuell bröstcancer, behandlingar av bröstcancer och i efterföljande rehabilitering och tiden därefter. Moa-Lina finns för att ge bröstcancerdrabbade både stöd, tröst och information.

Vi ska vara en självklar part när vård diskuteras och vi ska tillvarata bröstcancerdrabbades intressen i vårt län. Vi vill att bröstcancervården ska fungera bra och minst motsvara riksnormen oavsett var man bor i Östergötland.

meeting-2.png

Vi arbetar med såväl stödjande enskilda samtal, gruppdiskussioner, temakvällar, fysiska aktiviteter, proteser, peruker, lite flärd, utflykter m m. Det är viktigt att vi träffas och inte minst har roligt.

Vi arbetar på lokal nivå har idag cirka 570 medlemmar. Vi är en idéell, opolitisk och icke religiöst bunden förening. Vi ger inte medicinska råd.

Bröstcancerföreningen Moa-Lina är en lokalförening för Östergötland och ingår i den rikstäckande intresseorganisationen Bröstcancerförbundet.

Ingen ska behöva kämpa ensam med sin bröstcancer!

heart.png

Välkommen som medlem eller stödmedlem till vår förening. Ju fler vi är desto större möjlighet har vi att kunna påverka bröstcancervården i Östergötlands län, stödja forskningen, och ordna diverse arrangemang för våra medlemmar.

Medlemsavgiften för 2023 är 175kr/år, för stödmedlem 100 kr/ år. och för 2024 är 200 kr/år, för stödmedlem 100 kr/ år. (Detta träder inte i kraft förrän fr.o.m. oktober)
Välkommen med din anmälan till:

Medlemsansvarig
Helena Nobenius
073-389 50 44
medl_ansv@moa-lina.se

Stöd oss

Vi fokuserar på att skapa en positiv gemenskap, och visa på möjligheter.
Bli medlem
Aktiviteter

Aktiviteter

Bli medlem

Bli medlem