Unga Moa-Linor

Hallå Unga Kvinnor födda 1973 och senare!

Hallå Unga Kvinnor födda 1973 och senare!
Vi ordnar riktade aktiviteter till Unga Moa-Linor. Senast hade vi en må-bra-dag på hotell Ekoxen i Linköping. Håll utkik på hemsidan och Facebooksidan och hör gärna av dig till Sofia om du har idéer på aktiviteter för Unga Moa-Linor.

Kristin och Sofia ansvarar för en sluten Facebookgrupp för Unga Moa-Linor. Syftet med denna grupp är att kunna ge stöd till varandra och dela erfarenheter. Vi kan även där på ett enkelt sätt ordna spontanträffar och olika aktiviteter.

Vi har en sluten Facebookgrupp för Unga Moa-Linor. Syftet med denna grupp är att kunna ge stöd till varandra och dela erfarenheter. Vi kan även där på ett enkelt sätt ordna spontanträffar och olika aktiviteter.

Är du medlem i Moa-Lina, under 50 år och vill vara med i gruppen så kontakta Sofia Weineholm, sofia@moa-lina.se

--------------------------------------------------

Må Bra Dag Unga Moa-Linor 4/3 2023

Ett varmt tack till alla som deltog i ”må bra dagen” för unga Moa-linor lördagen den 4 mars 2023. Vi var 13 kvinnor, som fick möjlighet att träffas en dag tillsammans där välmående och umgänge under kravlösa och trevliga förhållanden stod i fokus. Dagen hölls på Hotel Ekoxen i Linköping och var fylld med cirkelfys, yoga, föreläsning om yoga och dess effekter, relax på P.A.U.S, pyssel med lera samt god lunch och fika.

Det är så värdefullt och viktigt att få träffas, umgås och bara vara.

Vi vill också rikta ett stort tack till Hotell Ekoxen som sponsrat oss med lokal under denna dag!

Länk till video på vår Facebooksida - https://fb.watch/j9xQK1MFg3/

/Anna, Kristin och Sofia

pool_1

Aktiviteter

Aktiviteter

Bli medlem

Bli medlem